Kleur-palet: mintgroen en zalmrozeColor-palette: mint and salmon

Kleur-palet: mintgroen en zalmroze

Ik word zo ontzettend blij van inspirerende kleurcombinaties. Een paar goede kleuren in een bijzondere combinatie,  geven mij precies die inspiratie om de dag mee te beginnen. Deze combinatie doet een beetje eighties aan, maar ik wordt er helemaal vrolijk van. Lekker pastellerig. Heerlijk! Op mijn Pinterest Board zag ik steeds meer mintgroen voorbijkomen en ook zalmroze is goed vertegenwoordigd. De combinatie is een beetje flets en schuurt, maar daardoor wordt ik er zo blij van denk ik.

Enjoy your day!

Image sources:  1. artwork by katharina trudzinski /// 2  Ketting van Jante Fleischhut // 3. Salmon and mintgreen photo (sourec unknown, please let me know if it is yours) // Mint green calculator by anthropologieColor-palette: mint and salmon

I always get inspiration from a good color combination.


Enjoy your day!

Image sources:  1. artwork by katharina trudzinski /// 2  Ketting van Jante Fleischhut // 3. Salmon and mintgreen photo (sourec unknown, please let me know if it is yours) // Mint green calculator by anthropologie

Categories: Colorinspiration
Share:

Leave a comment