OVER

OCHER is een branding en design studio. We zijn merkonderzoeker, merkstrateeg, conceptdenker en ontwerper. Door strategie met design te combineren, brengen we creatieve merken tot leven.

Strategische branding en slim design voor creatieve merken

OCHER is een branding en design studio. We zijn merkonderzoeker, merkstrateeg, conceptdenker en ontwerper. Door strategie met design te combineren, brengen we creatieve merken tot leven.

MERKSTRATEGIE

Richting geven aan merkontwikkeling

BRAND DESIGN

Merken vormgeven met onderscheidend design

WEB DESIGN

Branding digitaal consistent doorvertalen

DE STUDIO

OCHER is een creatieve design studio, opgezet door Carlotte Mos in 2012. Als brander in hart en nieren, vinden we niets leuker dan vorm geven aan merken. Als design studio werken we graag samen met creatieve ondernemers in sectoren waar de visuele identiteit belangrijk is.

Zo helpen we creatieve ondernemers en ambitieuze merken hun authentieke verhaal te vertellen door een goede merkstrategie, een verfijnd merkdesign én een sprankelende website. Het doel van OCHER is simpel: Startups, ondernemers en creatieven helpen een geweldig en winstgevend merk te creëren.

Wij houden van creatieve ondernemers, innovatieve start-ups, ontwerpers en ondernemers met drive in een creatieve sector. Omdat ze even gedreven en enthousiast zijn als wij. En omdat ze dromen willen realiseren.

‘To brand or not to brand is not even a question’

OVER CARLOTTE

Carlotte heeft altijd een passie voor marketing & design gehad. Al op jonge leeftijd verzamelde ze internationale tijdschriften en maakte hier collages en moodboards van.

Haar enthousiasme en toewijding voor mode, design en marketing resulteerde in zowel een Master in Marketing (Specialisatie Branding) aan de Radboud Universiteit als een Master Fashion, Design & Strategy aan ARTEZ. Na jaren gewerkt te hebben in de Strategische Marketing en Innovatie, wilde zij zich focussen op haar grootste passies: Branding & Design. Sinds 2012 geniet zij optimaal van alle creatieve projecten die op haar pad komen en is het een doorlopende creatief feestje.

Amsterdam is haar thuisbasis. Wanneer ze niet in haar studio aan het werk is, klanten adviseert, een workshop geeft of schildert in haar atelier, dan kun je haar vinden in een leuk koffiebarretje, dwalend door de stad op ontdekkingsreis om de leukste restaurantjes en winkels te ontdekken, of lekker op haar wielrenfiets.

“Goed design is goed voor business”

Design is the silent ambassador of your brand
Good design is good for business