Pattern play

Colorinspiration

Pattern play

Vandaag ga ik aan de slag met nieuwe prints en patronen.

Mijn manier van werken is eerst inspiratie verzamelen. Ik verzamel inspiratie eigenlijk continue (zoals hier op mijn pinterest board), maar soms ook nog fysiek door plaatjes uit tijdschriften te scheuren. En hoe meer plaatjes en inspiratie ik verzamel, tot hoe meer nieuwe ideen ik kom. Want soms ontstaat er spontaan iets moois, door de combinatie van een paar beelden. Als ik door mijn beeld-collectie loop, krijg ik de behoefte om ze te combineren en zo onstaat er een idee of een kleurcombinatie. Zoals ik al eerder schreef valt mijn oog steeds weer op zwart wit combinaties, maar ik hoiud natiuurlijk ook erg van kleur. Zo onstond dit pattern play board. Zwart witte prints met een kleur kick. Daar ga ik vandaag dus ook mee aan de slag. Ben benieuwd hoe het bij jou werkt! Hoe kom jij tot inspiratie? Werk je ook met een soort van moodboard voordat je aan een opdracht begint?

 

(De bronnen van de prints vind je hieronder)

// 2 // 3 // 4

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder