Inspiration Boost : Voel je stress? Hoe stress je vriend kan worden

Ondernemen en Motivatie

Inspiration Boost : Voel je stress? Hoe stress je vriend kan worden

Ben je druk? Voel jij je geregeld opgejaagd? Ben je nerveus?

Stress, dat hebben we allemaal wel eens. Het doet je hart racen, versnelt je ademhaling en doet je zweten. Stress werd lange tijd gezien als vijand nummer 1, maar nieuw onderzoek toont aan dat het enkel gevaarlijk is als je denkt dat het gevaarlijk is!(!!). In deze talk spoort psychologe Kelly McGonigal je aan om spanning als iets positiefs te zien. En ze  geeft nog een oplossing: zoek contact met anderen. Denk niet meer negatief over stress. En zoek support en contact als je gestresst bent. Dan ondervind je geen enkel negatief effect. Want delen en zorgen zorgt voor veerkracht.

De talk inspireerde mij anders naar stress te kijken. heerlijk!

Goed zo’n andere kijk! Fijn weekend!

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder