Kleur-palet: Geel-blauwe kleurkick

Colorinspiration

Kleur-palet: Geel-blauwe kleurkick

Goedemorgen! Even een kleurkick

Een beetje inspiratie om de dag mee te beginnen. En omdat het nog steeds lekker donker is in de ochtend, en de knusse december periode weer achter me ligt, kan ik wel wat kleur en inspiratie gebruiken. Ik start mijn dag vaak op Pinterest. Op mijn Pinterest Board ontstond zo deze combinatie van kleuren. De laatste tijd werk ik veel met vergrijsde kleuren. En voor de afwisseling is het dan best wel lekker om even voor wat meer knalkleuren te gaan. Uitgangspunt is het bloemenpatroon links bovenin. En zo ontstaat een mooi kleur-palet met pit. Met twee tinten geel, een prachtig diepe donkerblauw van pantone en roze en een vleugje oranjerood voor pit. Ik wordt er blij van.

Fijne dag vol inspiratie!

Image sources:  1 // 2 // 3 // 4 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder