Kleur-palet: Blauw-roze combi

Colorinspiration

Kleur-palet: Blauw-roze combi

Nieuwe kleur inspiratie: een blauw-roze combi

Een beetje inspiratie om de dag mee te beginnen. En omdat het een grauwe januari maand is, zoekt mijn oog lekkere stevige en felle kleuren. En dan vooral naar stevige blauwtinten trekt mijn oog.  En met alle projecten die lopen, kan ik wel wat kleurinspiratie gebruiken. Ik start mijn dag vaak op Pinterest, niets fijners dan wat visuele inspiratie in de morgen. Op mijn Pinterest Board ontstond zo deze combinatie van kleuren. De stevige kleuren combineer ik graag met wat onverzadigde en verijsde kleuren. En roze combineert zo mooi met blauw. En zo ontstaat een mooi kleur-palet met twee tinten blauw, roze en een rozige bruin. Ik vind het een fijne uitgesproken combinatie.

Ik hoop vandaag nog wat nieuwe kleurinspiratie op te doen op de modefabriek. Enjoy your day!

Image sources:  1 // 2 // 3 // 4 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder