Kleur-palet: vergrijsd groen

Colorinspiration

Kleur-palet: vergrijsd groen

Tijd voor wat nieuwe kleur inspiratie: een vergrijsd groen-bruin-roze combi

Ik word zo ontzettend blij van goede kleurcombinaties. Een paar goede kleuren bij elkaar kunnen precies die inspiratie geven om de dag mee te beginnen. Ik hou erg van onverzadigde en vergrijsde tinten. Die zijn gewoon interessanter en wekken mijn nieuwsgierigheid.  Ik start mijn dag vaak op Pinterest, niets fijners dan wat visuele inspiratie in de morgen. Op mijn Pinterest Board ontstond zo deze fijne combinatie van kleuren. De wat koelere groentinten, vergrijsd groen of teal zou ik het noemen, gecombineerd met de warmere roze-roest tinten. Ik vind het een fijne zachte combinatie.

Enjoy your day!

Image sources:  1 // 2 // 3 // 4 

I

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder