Kleur-palet: leigrijs met rozebruin, mooie herfstkleuren

Colorinspiration

Kleur-palet: leigrijs met rozebruin, mooie herfstkleuren

Ingetogen kleur inspiratie: leigrijs met rozebruin

Een beetje herfstig misschien, maar dat past wel een beetje bij deze ochtend Een heerlijk ingetogen kleurcombinatie. Blauwachtig leigrijs gecombineerd met wat warmere roze-bruintinten. Een combinatie van warme en koele tinten werkt altijd fijn, want de tegenstelling boeit me. De warmere tinten zijn geïnspireerd op de natuur, de paddestoelen en het boeket bloemen. En de kleuren doen ook aan de herfstbladeren denken. De combinatie vind ik mooi rustgevend.

Enjoy your day!

Image sources:

1.Eetbare Paddestoelen// 2. Patroon, textiel uit Mali  // 3. Bloemen// 4. Taart

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder