Kleur-palet: Teal met goud

Colorinspiration

Kleur-palet: Teal met goud

Een lichte en lenteachtige kleurinspiratie: teal met goud

Ik word zo ontzettend blij van goede kleurcombinaties. Een paar goede kleuren bij elkaar kunnen precies die inspiratie geven om de dag mee te beginnen. En deze lenteachtige combinatie ontwarde ik op mijn Pinterest Board. De mooie teal kleur (groen achtig blauw, wat donkerder dan turquoise, volgens mij is er geen goede Nederlandse vertaling voor het Engelse Teal) combineert prachtig met de twee op goud geïnspireerde tinten. De combinatie doet me vast aan de lente denken. Wederom weer een mooie combinatie van koele en warme tinten.

De kleur Teal wordt geassocieerd met sereen, smaakvol en zelfvertrouwen. In combinatie met de zachtere neutrale crème en een soort olijfgeel een mooie klassieke combinatie.

Enjoy your day!

Image sources:

1. bossom // 2. rug by anthropologie // 3. Photograph golden milk by Van Vincent// 4. Sculpture by Abby Sherrill

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder