Kleur-palet: staalblauw en oudroze

Colorinspiration

Kleur-palet: staalblauw en oudroze

Kleur-palet: Staalblauw + oudroze + mosterdgeel

Ik word zo ontzettend blij van goede kleurcombinaties. Een paar goede kleuren bij elkaar kunnen precies die inspiratie geven om de dag mee te beginnen. Ik hou erg van ingetogen en vergrijsde tinten. Die zijn gewoon interessanter en wekken mijn nieuwsgierigheid. Ik start mijn dag vaak op Pinterest, niets fijners dan wat visuele inspiratie in de morgen. Op mijn Pinterest Board ontstond zo deze fijne combinatie van kleuren. De wat koelere staalblauwe tinten, gecombineerd met een vergrijsde oudroze en een spannende mosterdgeel. Oudroze is zacht, subtiel en een beetje nostalgisch. Staalblauw is kalmerend, standvastig en trouw. En de mosterd kleur bevestigt het nostalgische gevoel. Ik vind het een fijne combi.

Enjoy your day!

Image sources:  1. good things // 2. stilleven by Susanna Vento // 3. pattern // 4.Photograph by Derek Henderson 

In

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder