Kleur-palet: Oranje Lila combi

Colorinspiration

Kleur-palet: Oranje Lila combi

Een vrolijk en lenteachtig kleur palet om het weekend mee te beginnen

Als ik door mijn Pinterest Board scrol, wil ik vaak direct combineren. Dan valt mijn oog op twee beelden die elkaar versterken, mooi combineren of spannend zijn samen.  Het is misschien wel een soort tik van me. Ik wil een nieuwe structuur aanbrengen en kijken of er zo iets nieuws ontstaat. Oranje is niet echt een van mijn lievelingskleuren, maar goed gecombineerd kan ik het zeker waarderen. Ik vond de combinatie van zacht oranje met een bruin-beige kleur links onderin van een show van Dries van Noten uit 2009 heel mooi. Een beetje aangezet door de vrolijke clementines rechts bovenin en ondersteund door twee wat sobere ingetogen plaatjes. En zo ontstaat een kleur pallet. Met oranje en lila grijs. Ik wordt er blij van.

Happy weekend!!

Image sources:  1 Gillian tennant // 2  Jorey Hurley// 3 Photo Marco Madeira // 4 Juliana Johnson

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder