Kleur-palet: Geel en vergrijsd groen

Colorinspiration

Kleur-palet: Geel en vergrijsd groen

Vrolijk, licht en sobere kleurinspiratie: geel met vergrijsd groen

Goodmorning! Ik word zo happy van een fijne kleurcombinatie. Een paar goede kleuren bij elkaar geven mij precies die inspiratie geven om de dag mee te beginnen. En deze lenteachtige combinatie ontwarde ik op mijn Pinterest Board. De mooie vergrijsde groen kleur combineert prachtig met het geel. De combinatie, met de vrolijke citroenen doet alvast aan de zomer denken. Een mooie combi van het vrolijke, levendige felle geel en de koelere, kalme en stillere vergrijsde groen.

Enjoy your day!

Image sources:

1. Yellow artwork by Maurio Bonacina // 2. art by Dharma Strasser Maccol // 3. Prism // 4. Citroen tekening Yusuke Yonezu

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder