Moodboard soft minimalism

Studio OCHER

Moodboard soft minimalism

Een cool nieuw rebranding project

Dit moodboard is de de eerste stap in de rebranding en redesign van dit mooie interieur label. Een rebranding is toch wel weer wat anders dan een geheel nieuw design. Er is namelijk al een merk en een vormgeving, waar in een bepaalde mate rekening mee moet worden gehouden. Er is vaak een duidelijk aanleiding om voor een nieuw design te kiezen, of de doelgroep is veranderd, of omdat de koers van het merk en de onderneming gewijzigd is. (Meer weten over de redenen voor een rebranding? Lees dan deze eerdere blog). Aan de hand van een vragenlijst en tijdens een kick off gesprek probeer ik samen met de ondernemer vast te leggen wat de kern van het merk is en wat het verhaal is. Wat zijn  de unieke eigenschappen, smaak, stijl voordelen etc.  In dit moodboard zie je een duidelijke fashion feel terug, en ook een luxe minimalisme wat we soft minimalism hebben genoemd.  Ik heb veel zin om met het design aan de slag te gaan. Stay tuned.

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder