Kleur-palet: beige en aquablauw

Colorinspiration

Kleur-palet: beige en aquablauw

Een rustig en koel kleurpalet met beige en aquablauw

Vandaag een fijne maar koele kleurcombinatie. Een combinatie van een paar goede kleuren bij elkaar geven mij soms precies die inspiratie voor een nieuw design of project. En deze rustige combinatie van beige en blauw ontwarde ik op mijn Pinterest Board. Het mooie naturelle ‘nude’ beige combineert mooi met de stevigere blauwtinten. De combinatie oogt een tikkeltje klassiek en koel.

Enjoy your day!

Image sources:

1. Clouds by Kevin Corrado // 2. Planner // 3. Leather Bag IKO IKO // 4. Fifty Eight magazine

 

A calming color palette with beige and blue

Today a calming and bit cool but great color combination. Great combinations give me some inspiration for a project or design. This combination with a natural ‘nude’ beige and dark and aqua blue is a great combination, a bit cooling, but with a classic feel.

Enjoy your day!

Image sources: 1. Clouds by Kevin Corrado // 2. Planner // 3. Leather Bag IKO IKO // 4. Fifty Eight magazine

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder