Studio update : schetsen, creëren en jureren

Studio OCHER

Studio update : schetsen, creëren en jureren

Halverwege de week en werk verzet voor een hele

En ik vond het weer tijd voor een studio update. Het waren drukke maar leuke weken. Met vooral veel branding projecten. Het lijkt of veel ondernemers de lente in de bol hebben en dit voorjaar als het juiste moment zien om met nieuwe initiatieven te starten of voor een rebranding te kiezen. Niks mis mee 😉 Ik kan helaas nog niet over alle projecten wat zeggen, maar dat is -part of the job-. Maar genoeg leuke dingen om wel vast te delen.  In een vogelvlucht afgelopen week:

  • – Afgelopen donderdag was ik gast jury lid op de Haagse Hogeschool voor het vak Branding. De studenten hadden 6 weken gewerkt aan een nieuw branding concept in de cosmetica branche. Het waren eerstejaars studenten, heel erg leuk om te zien met welke ideeën ze komen.
  • – Ik heb afgelopen week heel veel geschetst, ik ben met 2 hele mooie rebranding trajecten bezig. En in de eerste ideeën fase werkt het eigenlijk het beste om lekker ouderwets met pen en papier aan de slag te gaan.
  • – Ik heb aardig wat tijd doorgebracht in mijn lettertypen bibliotheek, op zoek naar de juiste fonts.
  • – Er staan een paar hele mooie projecten op stapel, hoop dat ze allemaal doorgaan.
  • – Tussen de bedrijven door heb ik de letterpers trouwkaart van een vriendin vormgegeven. Heel bijzonder.
  • – Verder heb ik vorige week even goed gevierd dat mijn gips er (eindelijk 🙂 af is. Yeah! Lekker old school gevierd met een tompouce.

Fijne week!

 

yellow pattern // Font sample Lust // I am very busy // all you need is sleep

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder