Moodboard: toegankelijk maar stevig

Studio OCHER

Moodboard: toegankelijk maar stevig

Moodboard toegankelijk, neutraal, creatief maar ook stevig 

Dit moodboard is de de eerste stap in de rebranding van een dame in de zakelijk dienstverlening. Werkende voor een creatieve doelgroep, moet het merk creativiteit, toegankelijkheid maar ook kennis van zaken uitstralen. Door een mooie combinatie van grijzen en naturals als basis gecombineerd met een teal blauw en een hint gif-geelgroen voor wat pit. Creativiteit komt tot uiting in de grafische toepassingen. Best stoer resultaat, maar ook prettig en vriendelijk. De teal kleur straalt sereniteit, zelfvertrouwen en verfijning uit, de felle geelgroene kleur zorgt voor een kleurkick, wat gekkigheid en pit. Een mooie kleurbasis om mee aan de slag te gaan. En een pallet dat heel geschikt is om breed toe te passen, op allerlei uitingen. Een moodboard is altijd de eerste stap in een design of redesign project (lees hier een eerdere blog over moodboards en het designproces).

Ik heb al wat ideeën en schetsen op papier staan, so stay tuned.

Fijn weekend!

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder