Wallpaper 09 : abstract en geometrisch

Wallpaper

Wallpaper 09 : abstract en geometrisch

Free wallpaper: abstract, geometrisch en kleurrijk

Patronen en patterns blijven leuk om mee te spelen. Ik heb op Pinterest een heel bord verzameld met allerlei geweldige patronen. Vooral de abstracte en geometrische patronen blijven fijn om lekker mee te proberen. Ik ben begonnen met de hexagon uit het logo van OCHER en ben op zoek gegaan naar een gelaagd patroon met een interessant kleurpalet. Voelt een tikkeltje retro aan door het roestbruin in het kleurgebruik. Het kleurpalet combineert een wat herfstige stevige kleuren met fijne lente en softe kleurtjes. Ook je bureaublad opvrolijken? Onderstaand kun je deze wallpaper makkelijk downloaden. Hij staat er in verschillende maten, ook voor je iPad.

Happy weekend!

 

wallpaper-hexagon-iPad

 

downloads: 2560 x 1440 // 1200 x 800 // iPad

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder