Inspiration Boost : startup quotes

Ondernemen en Motivatie

Inspiration Boost : startup quotes

Startup quotes, de beste inzichten van ondernemers

Al tijden een favoriet van mij, de site startup quotes. Inspirerende quotes en de beste inzichten van ondernemers. Of zoals ze op de site zeggen: Wisdom about making things. Want het opstarten van een nieuw bedrijf kan een grote inspanning zijn. En daarbij kun je wel wat motivatie, toewijding en vastberadenheid gebruiken. Succes vergt een slim plan, succesvolle uitvoering en hard werken. Op de site van Startup Quote krijg je een dagelijks wijsheid en inspiratie van een aantal van de beste en meest succesvolle ondernemers. De inzicht die deze experts geven in het bedrijfsleven is bedoeld als motivatie om je eigen potentieel te bereiken. Dus als je net als ik rustig je werkdag aan het opstarten bent, of ik even een pauze neemt om wat inspiratie op te doen.  Dan zijn quotes altijd fijn. Hier een paar van mijn favorieten. Een kleine dagelijkse dosis enthousiaste aanmoediging is precies wat ik nodig heb om aan de slag te gaan.

Bovenstaande: Don’t try to be original, just try to be good

– Paul Rand

 

branding

Branding is what you do, not what you call it.

– Jason Cohen

 

StartupQuote-fail

Fail often so you can succeed sooner.

– Tom Kelley

StartupQuote

Don’t spend so much time trying to choose the perfect opportunity, that you miss the right opportunity.

– Michael Dell

StartupQuote

Don’t worry about people stealing your design work. Worry about the day they stop.

– Jeffrey Zeldman

Meer inspiratie nodig? Startup Quotes 

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder