Kleur-palet: roze, rood & blauw

Colorinspiration

Kleur-palet: roze, rood & blauw

Een warm kleurpalet met twee tinten roze, oranjerood en blauw

Niks fijners dan na het weekend lekker opstarten met pinterest en een kopje koffie. Vandaag een fijne kleurcombinatie om deze maandag mee te starten. Een palet waarin drie warme roze-oranje-rode tinten gecombineerd worden met een koele blauwe tint.  Door inspiratiemateriaal, foto’s en beelden van mijn Pinterest Board te combineren kom ik tot inspiratie en vooral inspirerende kleurcombinaties.  De verschillende roze-rode-oranje tinten combineren mooi met het typische blauw. Ondanks de roze tinten is deze combinatie niet tuttig of extreem vrouwelijk.

Fijne maandag.

Image sources:

1. Cecile Daladier // 2. Kantha Quilt Aztec by Fossik // 3. Ideas Magazine // 4. Photo by P. H. Fitzgerald

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder