Wallpaper 10: hocus focus

Wallpaper

Wallpaper 10: hocus focus

Free wallpaper: hocus focus

Met nog twee dagen voordat ik lekker 10 dagen op vakantie ga, heb ik nog een mooie to-do lijst liggen, dus om mezelf even tot de orde te roepen, is dit mijn mantra. Met een beetje focus, krijg ik het allemaal gedaan. En een meevaller voor mij, door een afspraak die verzet is, heb ik eigenlijk meer dan genoeg tijd om dingen goed af te ronden. Maar altijd een goede reminder voor een creatieve (en rusteloze) mind: HOCUS FOCUS. En terwijl ik een paar dagen van het wifiloze Franse land ga genieten, kun je onderstaand deze wallpaper makkelijk downloaden. Hij staat er in verschillende maten, ook voor je iPad en iPhone.

Hocus-focus-wallpaper-iPad-made-by-OCHER

Enjoy!

2560 x 1440 // 1200 x 800 // iPad // iPad mini //  iPhone

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder