Portfolio Update : Brand Design Charlotte’s Law

Studio OCHER

Portfolio Update : Brand Design Charlotte’s Law

Tijd voor een portfolio update: rebranding Charlotte’s Law

En wel een nieuw brand design voor Charlotte’s Law. Herinner je het moodboard dat toegankelijk en stevig maar ook creatief was? Dat was het startpunt van deze rebranding. Op basis van dit moodboard ging ik aan de slag. Het design moet creativiteit, toegankelijkheid maar ook kennis van zaken uitstralen. Ik ging op zoek naar krachtige en heldere vormen in combinatie met een vriendelijk en sprekend kleurpalet. Zo ontstond een huisstijl die voor al haar producten en diensten toepasbaar is en waar afhankelijk van de precieze doelgroep een wat serieuzer of speelser accent gelegd kan worden.

Wat vinden jullie ervan?

 

Briefpapier-Charlottes-Law

 

CHarlottes-Law-Branding-Mockup 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder