Kleur-palet: perzik, zachtroze, bleekgeel en blauw

Colorinspiration

Kleur-palet: perzik, zachtroze, bleekgeel en blauw

Kleur-palet: perzik, zachtroze, bleekgeel en blauw

Ik word zo ontzettend blij van goede kleurcombinaties. Een paar goede kleuren in een bijzondere combinatie,  geven mij precies die inspiratie om de dag mee te beginnen. Ik hou erg van zachte en een beetje verbleekte of interessante tinten. Die zijn gewoon interessanter en wekken mijn nieuwsgierigheid. Ik start mijn dag vaak op Pinterest, niets fijners dan wat visuele inspiratie in de morgen. Op mijn Pinterest Board ontstond zo deze fijne combinatie van kleuren. De warme en zachte kleuren geven een fijn en tikkeltje nostalgisch gevoel. Het perzik oranje-roze, zachtroze en bleekgeel. In combinatie met een ingetogen turquoise blauw.  Subtiel en een fijn. Ik vind het een heerlijke combi.

Enjoy your day!

Image sources:  1. logo by ayakaito // 2. Make art// 3. Pastel hued Cactus // 4. Doves by Nataliesketchbook

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder