Moodboard: zwart-wit met mint en geel

Studio OCHER

Moodboard: zwart-wit met mint en geel

Moodboard als eerste stap in het design proces

Een moodboard is een belangrijke eerste stap in het design proces. Het is vaak na een strategische kick off de eerste stap in het designproces. Een belangrijke stap voor mij. Een moodboard werkt namelijk heel erg filterend en effectief. Het maakt visueel wat de strategie is en het legt de ‘design aestethics’ vast, oftewel de design richtlijnen. Het geeft een duidelijk vertrekpunt voor vorm- en kleurgebruik in het merkdesign. Dit moodboard is het vertrekpunt voor de creatie van een nieuwe merkdesign van een nieuw service gericht en innovatief bureau. Het mixt een flinke dosis fashion feel en een tikje glamour, met stoerheid en duidelijkheid.  Een helder kleurpalet, waar mintgroen de opvallendste kleur is, gecombineerd met zwart-wit en grafische patronen.  Benieuwd wat de uitkomst is? Stay tuned, want een portfolio update volgt snel.

Happy day!

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder