Mantra voor vandaag: just breathe

Studio OCHER

Mantra voor vandaag: just breathe

Gewoon blijven ademhalen

Met ontzettend veel leuke projecten op stapel, kan het geen kwaad mezelf dit mantra te geven: niet vergeten te ademhalen ;). Deze zomer werk ik aan verschillende branding projecten, zoals de branding van een nieuw mode-label (stond al even op mijn wishlist, dus YEAH!), een rebranding van een creatieve art director, de ontwikkeling van de huisstijl van een ondernemer in de duurzame communicatie hoek, en twee ondernemers op het gebeid van yoga en meditatie. En met deze toffe projecten, lekker weer buiten en ook een paar korte vakantie tripjes in de planning,  moet ik af en toe oppassen dat ik niet vergeet adem te halen.

Maar mij hoor je niet klagen hoor! Fijne dag en… just breathe…

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder