Moodboard : plezier, transparantie in turquoise en oranje-rood

Studio OCHER

Moodboard : plezier, transparantie in turquoise en oranje-rood

Vrolijk moodboard voor nieuwe huisstijl 

Terwijl het volop zomer en zomervakantie is, loopt het heel erg lekker hier bij OCHER. Met echt alleen maar leuke projecten. Het is zelf zo druk dat ik nog even geen tijd heb t gevonden het portfolio te updaten, want inmiddels zijn er al weer een paar branding projecten opgeleverd. Dit moodboard is het startpunt van een nieuw te ontwikkelen huisstijl voor een communicatie bureau. De kernwoorden zijn plezier, transparantie en verbinding. In een vrolijk en energiek kleurpalet en strakke vormgeving. Straalt behoorlijk wat levenslust uit he?! Morgen presenteer ik de eerste design concepten. Altijd weer spannend. Omdat ik in een design zo goed mogelijk de kernessentie probeer te vatten, maar een design ook niet te complex mag worden, waardoor het niet goed communiceert. Maar dit moodboard is een heel helder en fijn vertrekpunt, die mijn creatie spier goed prikkelt.

Fijne dag!

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder