Kleur-palet: koraalrood, roze en geel

Colorinspiration

Kleur-palet: koraalrood, roze en geel

Kleur-palet: koraalrood, roze en geel

Ik word zo ontzettend blij van goede kleurcombinaties. Een paar goede kleuren in een bijzondere combinatie,  geven mij precies die inspiratie om de dag mee te beginnen. En omdat de zomer het even een beetje laat afweten. Een warm kleurpalet, gebaseerd op koraaltinten. Tussen twee vakanties door ben ik hard aan de slag met een par hele mooie projecten.  Maar vandaag start ik met wat inspiratie.  Dus ik start mijn dag op Pinterest, niets fijners dan wat visuele inspiratie in de morgen. Op mijn Pinterest Board ontstond zo deze fijne combinatie van warme en misschien een beetje herfstige kleuren. De warme en volle kleuren geven een einde zomer gevoel, met koraal oranje-rood, zachtroze en geel. Ik vind het een fijne combi, vrouwelijk en vurig.

Enjoy your day!

Image sources:  1. wijnshot 100layersofcake// 2 & 4 beautifull photography by Rinne Allen// 3. Coral hair

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder