Brand Design Proces : Guru Gian

Studio OCHER

Brand Design Proces : Guru Gian

Kijkje in de keuken van het brand design proces

Het is een beetje stil geweest op de blog en website deze zomer. Veel te gekke projecten, maar naast een paar vakantie tripjes, te weinig tijd om het te delen. Eindelijk maak ik weer tijd voor een update. En het leek mij aardig een kijkje in de keuken te geven van een brand design project. Herinner je nog dit moodboard nog? Een moodboard met turquoise, groene en blauwe kleuren. Inmiddels zijn we al weer wat stappen verder in het proces.  En staat het logo voor deze yogi (kun je raden welke het geworden is?) Ik kan niet wachten om meer te delen van dit project en de andere projecten waar ik deze zomer zo hard aan gewerkt hebt.

Fijne dag!

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder