Brand Design Proces : merkdesign schetsen Co-Diverge

Studio OCHER

Brand Design Proces : merkdesign schetsen Co-Diverge

Work in progress: merkdesign schetsen Co-Diverge

Herinner je nog dit moodboard nog? Zwart-wit, met mintgroen en donkergeel? Het moodboard was het vertrekpunt voor de creatie van een nieuwe merkdesign van een servicegericht en innovatief bureau. Het mixt een flinke dosis fashion feel en een tikje glamour, met stoerheid en duidelijkheid.  Een helder kleurpalet, waar mintgroen de opvallendste kleur is, gecombineerd met zwart-wit en grafische patronen. Het grafische en stoere spreekt mij erg aan en de uitdaging was om glamour en fashion toe te voegen zonder tuttig te worden. Dit is een kijkje in de keuken van de design drafts.

Inmiddels hebben we gekozen en staat het definitieve merkdesign, benieuwd welke? Een portfolio update volgt. Maar welke spreekt jou het meest aan?

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder