Brand Design Proces : A Body Issue eerste logo schetsen

Studio OCHER

Brand Design Proces : A Body Issue eerste logo schetsen

Eerste logo schetsen van een bijzonder fashion merk

Herinner je nog dit moodboard nog? Een moodboard met rustige donkerblauwe, grijze en neutrale tinten, maar met voldoende warmte. Een rustig kader waarin de collecties kunnen uitblinken. De no-nonsense en duidelijke vormen, gecombineerd met een dosis fashion-feel en geschreefde lettertypes, passen precies bij de insteek van het label. Een fijn volwassen kleurpalet.

Logo schetsen

Inmiddels zijn we al weer wat stappen verder in het proces. Weer een project waar ik vanaf de zomer aan gewerkt heb.  Ik geef je hier een kijkje in de keuken van het designproces. De eerste design drafts en combinaties op zoek naar de perfecte huisstijl. Het logo en de huisstijl voor deze startup staat  inmiddels (kun je raden welke (2:)  het geworden zijn?). En de lancering van het label is ook een feit, nu is de eerste collectie in productie. Keep u posted.

Fijne dag!

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder