Kleur-palet: winters groen kleur inspiratie

Colorinspiration

Kleur-palet: winters groen kleur inspiratie

Kleur-palet: winter kleur inspiratie fijne groenen met grijs en roze

Ik word zo ontzettend blij van inspirerende kleurcombinaties. Een paar goede kleuren in een bijzondere combinatie,  geven mij precies die inspiratie om de dag mee te beginnen. Deze combinatie wordt ik lekker rustig van. Winterse groen-gele kleuren met een roze tint en grijs. De kleuren combineren zo fijn. Op mijn Pinterest Board zag ik deze winter steeds meer groen voorbijkomen. Het geelgroen combineert zo fijn met het oudroze.

Enjoy your day!

Image sources: 1. Boucherouite Rug B3 by Beklina. // 2  The Citizenry via Simply Grove // 3. Via Blood and champagne // Stephanie Baechler via Stone.Paper.Feather

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder