Koffie, projecten en keuzes maken

Studio OCHER

Koffie, projecten en keuzes maken

Zo eerst even koffie.

Voor wie mij een beetje kent, weet dat ik een echte coffee-addict bent. Dus ook nu start ik deze ochtend met een lekker bakje. Ik zou graag een paar project updates geven, want zelf de fijne projecten waar ik in het najaar aan heb mogen werken, staan zelf nog niet op deze site, shame on me.

Ik had me echt voorgenomen weer wat meer te delen en te bloggen dit jaar, maar door alle leuke projecten die lopen, komt het er even niet van. Keuzes maken spookt er door mijn hoofd. Zo is de nieuwe website van Twinklebird al weer even live, ook de webshop van Nordic Blends met de restyle is te bewonderen, de site van 2LearnSmart, het logo van yoga coach Guru Gian, het logo van sierraden label Tiny Tales en waarschijnlijk ben ik er nog een paar vergeten. Ik voel me zeer happy nu ik dit rijtje opsom en even terugkijk.

Vanmiddag ga ik mijn marketingkennis weer wat bijschaven bij het congres Mar+Com, past, present, future.

Happy day!

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder