Kleur-palet: naturel kleuren

Colorinspiration

Kleur-palet: naturel kleuren

Kleur-palet: naturel kleuren

Ik word zo ontzettend blij van fijne kleurcombinaties. Een paar goede kleuren in een bepaalde mood, een bijzondere combinatie, geven mij precies die inspiratie om de dag mee te beginnen. Onbewust gaat dit proces de hele dag door. Zodra ik een inspirerende kleur zie, ben ik in mijn hoofd al combinaties aan het maken. Deze combinatie is lekker rustig, door de naturel kleuren. Op mijn Pinterest Board zie je naast veel sprekende kleuren ook een heleboel naturellen. En zo ontstond dit rustige palet dat aan de natuur doet denken.

Enjoy your day!

Image sources: 1. cc-tapi by artnau  // 2. living villages by studio blackburn // 3. Esquire Singapore by Rebecca Chew // 4. Cover KBF paper mini 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder