Portfolio update: kleurrijke abstracte design posters

Geen categorie

Portfolio update: kleurrijke abstracte design posters

Wat doe ik zoal met alle kleurinspiratie? Ik maak er oa kleurrijke abstracte design posters mee

Ik deel regelmatig mijn kleurinspiratie en colorboards in de blogcategorie kleur-palet en wat doe ik daar zoals mee? Ik gebruik het natuurlijk voor projecten in opdracht, maar ook gebruik ik ze als inspiratie voor eigen werk. Eigen werk maken en blijven maken vind ik echt een essentieel onderdeel voor elke ontwerper en designer. Het zorgt ervoor dat je eigen smaak en vaardigheden blijft ontwikkelen. Zo creëerde ik deze abstracte design. Met een geheel eigen kleurpalet. Deels geïnspireerd op de kleurpaletten die ik op de blog deel. Al eerder deelde ik een paar van de design op instagram. En nu heb ik de serie compleet. Acht ontwerpen die ik zowel toepas op posters als postkaarten. Bekijk het hele project hier. Deze keer ga ik ze uitbrengen, dus ik ga op zoek naar de juiste drukker en papier. Stay tuned.

 

color-play-abstract-play-design-OCHER-04

color-play-abstract-play-design-OCHER-03

color-play-abstract-play-design-OCHER-02

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder