Kleur-palet: oranje, koraal, zalmoranje en rood voor een lenteboost

Colorinspiration

Kleur-palet: oranje, koraal, zalmoranje en rood voor een lenteboost

Kleur-palet:koraal, zalmoranje en oranjerood voor een lenteboost

Ik word zo ontzettend blij van goede kleurcombinaties. Heerlijk hoe kleuren mijn mood kunnen beïnvloeden. En bepaalde kleuren ook weer inspirerend zijn als een ander jaargetijde aanbreekt. Met de lente in mijn bol kwam ik tot deze energieke kleurcombinatie. Deze fijne oranjes geven mij precies die inspiratie om de dag mee te beginnen. Oranje vind ik soms een beetje een moeilijke kleur, omdat het snel te schreeuwend is en niet met alle kleuren even goed combineert. Maar des te meer een uitdaging om op zoek te gaan naar een vrolijk, energiek oranje palet dat me aanspreekt en inspireert. Dus ik startte mijn dag op Pinterest, en mijn oog viel op warme oranje tinten. De warme maar toch ook zachte kleuren geven een fijn energiek gevoel zonder schreeuwerig te zijn. Laat die lente maar beginnen!

Enjoy your day!

Image sources: 1. Cutting boards Muller van Severen // 2. Pleated dress with belt by Spree // 3. Beautiful Color palette seen at TheJungalow.com  // 4. Pantone perfect yarn by Jensie Jean

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder