Kleur-palet: grijs, blauw en ingetogen

Colorinspiration

Kleur-palet: grijs, blauw en ingetogen

Kleur-palet: grijs, blauw en ingetogen

Kleuren spelen altijd op je gemoed toch? Ik voel me vandaag niet helemaal fit & energiek, daarom kies ik misschien voor dit blauwgrijze kleurpalet. Feeling blue, en de lente lijkt zo ver weg. Maar toch een fijne kleurcombinatie om deze vrijdag mee te beginnen. Blauwe kleuren roepen tegenstrijdige emoties op. In dit palet zorgen de diep nachtblauw in combinatie met de wat frissere lichtblauw met een zweempje groen voor een mooie balans.

Happy weekend!

Image sources: 1. Great print by Seetal Solanski // 2. Painting by Patricia Treib installation view at Wallspace, New York, 2013 // 3. Fashion photographer Agnes Lloyd-Platt for Ally Capellino SS15 Lookbook  // 4. Lapis by Herbivore 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder