Kleur-palet: de ruige ‘outdoors’ met bruinen en kopertinten

Colorinspiration

Kleur-palet: de ruige ‘outdoors’ met bruinen en kopertinten

Kleur-palet: de ruige ‘outdoors’ met bruinen, kopertinten en puur natuur

Na een beetje drukke maand, vandaag een hele dag op kantoor werken aan een nieuwe brand design voor leuk bedrijf. Maar om in de juiste creatieve flow te komen start ik de dag graag op met een fijne kleurcombinatie. Heerlijk hoe kleuren mijn mood kunnen beïnvloeden. Ik droom de laatste dagen van de bergen en vandaar kwam ik tot dit mooie bruine kleurpalet, dat toch evcht een beetje aan het najaar doet denken. De prachtige bruintinten geven een warme gloed. En het totaal plaatje ademt een soort rauwe stoerheid en natuurlijkheid uit.

Let’s start.

Enjoy your day!

Image sources: 1. Transience mirrors by  Lex Pott & David Derksen for Transnatural, 2011.  // 2. Eden by Florian Eymard // 3. The delfin and postigo residence in madrid, from www.sfgirlbybay.com // 4. Ceramic cup by Mociun

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder