Moodboard voor logo en merkdesign: fris, vrouwelijk en stoer

Geen categorie

Moodboard voor logo en merkdesign: fris, vrouwelijk en stoer

Moodboard als vertrekpunt voor merkdesign

Dit moodboard is de eerste stap in het ontwikkelen van een merkdesign voor een bureau dat authentieke verhalen schrijft en deelt. Een rustig en stoer basispalet gecombineerd met wat warmere, vrouwelijkere kleuren. Op basis van de briefing en intake gesprek creëerde ik 5 moodboards die als communicatie en afstem-tool fungeerden om de gewenste design esthetiek met deze opdrachtgevers af te stemmen. Na overleg en wat aanscherping is dit moodboard het geworden. Moderne sans serif lettertypes gecombineerd met een vleugje fashion feel in de vorm van een serif font, zorgen voor een frisse, stoere basis. En qua kleuren een zwart, wit en grijze basis met zachtroze (bijna een huidskleur), ocher kleur en een oranjerood. Voor een vrouwelijke noot.

What do you think?

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder