Branding inspiratie : lichtgrijs als basiskleur voor je merk

Geen categorie

Branding inspiratie : lichtgrijs als basiskleur voor je merk

Wat zegt de kleur lichtgrijs over je merk?

Kleurkeuze zegt heel veel over je merk. Spreekt de kleur lichtgrijs je aan? En past het bij je merk?

Lichtgrijs is klassiek en sober. Het is een neutrale, tijdloze en praktische kleur. De kleur staat voor logica, neutraliteit en bescheidenheid. Ben je daarmee als merk meteen een grijze muis? Helmaal niet, dat si maar net hoe je grijs toepast natuurlijk. Afhankelijk van de tint grijs, kan lichtgrijs ook wat gereserveerd  of plichtmatig overkomen. Het is een basic bescheiden kleur, die voor veel merken met een moderne en minimalistische insteek een goede basis kan zijn.

Lichtgrijs is een rustige tijdloze basis, de vaag is past dat bij je merk, waar jij voor staat? Maak jij gebruik van lichtgrijs in branding en design? Past dat bij je merk? Wat zegt dat over jou? Laat het me weten, vind ik leuk!

Meer lezen over kleurgebruik in branding? Lees mijn eerdere blogs over kleurgebruik in je branding.

beeld bronnen: 1. Dans la Shed  // 2. Design ranch // 3.  Sophia Duhrin // 4. puretypography // 5. Ali Sharaf designed by Mash Creative // 6. Cubik

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder