Brand design proces : The Fragrance Store

Studio OCHER

Brand design proces : The Fragrance Store

Kijkje in de keuken van dit merk design proces

De zomer is nu echt begonnen. Studio OCHER is nog even druk met wat projecten af te ronden voor je we in augustus een maand op vakantie zijn. Maar voor die tijd deel ik graag nog wat mooie projecten waar we de afgelopen maanden hebben mogen werken.

Een kijkje in de keuken van dit Merk Design project. Voor The Fragrance Store ontwikkelde OCHER een stoere huisstijl die het vernieuwende concept voor een parfumwinkel onderstreept. Op basis van dit moodboard en de naam The Fragrance Store zie je hier een aantal logo schetsen.  Stoere maar ook strakke lettertypen gecombineerd met een blauwgrijs kleurpalet en als accent kleur koper. Geen standaard kleuren in de parfum branche, maar daardoor lekker onderscheidend.

Als je OCHER op instagram volgt, dan heb je het resultaat al voorbijzien komen, ben je benieuwd, ik zal voor de vakantie het project aan het portfolio toevoegen zodat je het volledige resultaat kunt zien van de huisstijl en de webshop.

Happy weekend!

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder