Kleur-palet: warme tinten voor de nazomer

Colorinspiration

Kleur-palet: warme tinten voor de nazomer

Kleur-palet: warme tinten met een kleurkick

De vakantie is echt voorbij en OCHER is weer aan het opstarten. Met een paar mooie rebranding trajecten al op de agenda voor de nazomer. En een paar mooie webdesign projecten. Maar geen goed project zonder de juiste inspiratie. Speurend op pinterest voor een design project waar ik aan start, viel mijn oog op deze warme combinatie van kleuren. Warme roze ornaje tinten, met een lekker felle roze-paars voor een kleurkick.

Enjoy your Friday!

Image sources: 1. Photo by Taylor Radelia  // 2. Beci & Raph’s home at Apartment Therapy photographed by Leanne Bertram // 3. Lisa Hedge studio photographed by Alice Gao  at Lingered Upon   // 4. ANTHONY CUDAHY, AFTER MATISSE 2012.

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder