Brand design proces: Met Kop en Staart

Studio OCHER

Brand design proces: Met Kop en Staart

Logo design drafts

Een kijkje in de keuken van het merk design proces waar ik deze zomer aan gewerkt heb. De brand identity voor een verhalen bureau.

Dit moodboard was het vertrekpunt in het brand design proces. En is OCHER gaan schetsen en zoeken naar de juiste combinatie, fris, vrouwelijk en stoer. En op zoek gegaan naar vormen, fonts, en ideeën hoe ik de stijl en identiteit van dit bureau het beste vast kan leggen in de vorm van een logo. Maar met twee enthousiaste en leuke ondernemers als opdrachtgever, weet ik dat het  . Wel was het nog even zoeken naar precies de juyiste insteek en verhouding. Hoe stoer is stoer en wat is vrouwelijk genoeg of misschien teveel? Als je OCHER op instagram volgt, dan heb je al een sneak peek van het resultaat al voorbijzien komen.

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder