Kleur-palet: hallo herfst

Colorinspiration

Kleur-palet: hallo herfst

Kleur-palet: herfstige kleuren

Zo op de eerste dag van de herfst laat ik me inspireren door een wat warmer kleurpalet. Het weer slaat om, het wordt echt eerder donker, en dus heb ik behoefte aan wat meer warme en comfortabele kleuren. Warme roest bruine en camel kleuren gecombineerd met een grijsblauw. Doordat er minder daglicht is in het najaar, passen wat meer donkere en vollere kleuren daar goed bij. Deze kleuren zijn voor mij helemaal niet saai. Maar geven juist warmte en een zekere diepte.

En het is een fijn kleurpalet die nooit verveelt. Wat vind jij?

 

Image sources: 1. Photo by  Riley&Grey // 2. Detail of Painting by Rebecca Crowell// 3. Detail of photgraph Ode to Melancholy by Alexandre Deschaumes // 4. LA Cool & Chic 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder