Moodboard voor logo en merkdesign: fris, happy & healthy

Studio OCHER

Moodboard voor logo en merkdesign: fris, happy & healthy

Moodboard als vertrekpunt voor rebranding

Dit moodboard is de eerste stap in het ontwikkelen van een merkdesign voor een bureau van een stoere dame met diepgang. Een dame met een duidelijke missie.  Het moodboard heeft een vrolijk en stoer basispalet gecombineerd met frisse groenen. Op basis van de briefing en intake gesprek en kijkend naar waar het merk (en design) nu staat, creëerde ik verschillende moodboards die als communicatie en afstem-tool fungeerden om de gewenste design esthetiek met deze opdrachtgever af te stemmen. Dit moodboard is het resultaat. Dit moodboard visualiseert het beste de look & feel die bij de ambitie en doelgroep past, en waar we nu qua design mee aan de slag gaan. Frisse happy kleuren, gecombineerd met fun en no-nonsense. Waar de positieve energie van af spat.

What do you think?

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder