Kleur-palet: turquoise

Colorinspiration

Kleur-palet: turquoise

Kleur-palet: diepe turquoise tinten

Af en toe heb ik zo’n kleur die dan een tijdje uit mijn blikveld is verdwenen en opeens weer helemaal mijn aandacht vraagt. Turquoise is zo’n kleur. Lange tijd mijn lievelingskleur geweest, en ik gebruik de kleur vaak in branding projecten.De verschillende groen-turquoise tinten matchen mooi met een geel-oranje tint en een heel bleek roze. Het diepe groen erbij geeft het palet een lekkere body.

Turquoise opeens weer even ‘herontdekt’. Fijne kleur. Misschien omdat het een toekomstgerichte vernieuwende kleur is? Wat vind jij?

Image sources: 1. Waves photo by David // 2. Dioptase van Arkenstone // 3. Soap Stones by Pelle // 4. Noam Rappaport, To be titled, 2013

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder