Moodboard voor een rebranding project

Studio OCHER

Moodboard voor een rebranding project

Moodboard voor een rebranding project

OCHER is lekker druk met veel nieuwe branding projecten. En een paar daarvan zijn rebranding projecten. Dit moodboard is het startpunt voor de rebranding van een geweldige webshop. Het moodboard visualiseert het beste de look& feel die bij de ondernemer, het merk en de ambitie past. Fun en energie, elegant en vrouwelijk maar ook een tikje stoer. Een tijdloos kleurpalet met een mooie donker zalmroze gecombineerd met zwart en goud. Uitgangspunten zijn een inktgevoel, handgeschreven lettertypen, grafische patronen en een fashion-feel van serif fonts.

We zijn druk bezig de laatste hand te leggen aan het design. Dus je kunt al snel het resultaat zien.

What do you think?

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder