Nieuwe huisstijl webshop Dreamkey Design

Studio OCHER

Nieuwe huisstijl webshop Dreamkey Design

Project update: rebranding Dreamkey Design

Niks leukers dan de uitkomst en het resultaat van een fijn project te laten zien. Aan dit project, het nieuwe design voor Dreamkey Design webshop, heb ik de afgelopen weken gewerkt.  Het doel was om Dreamkey in een nieuw jasje te steken, wat vrouwelijk, stijlvol, creatief, romantisch, volwassen, en persoonlijkheid uitstraalt. En het roze palet uit het moodboard gecombineerd met zwart-witte printjes geven precies die look&feel.

Een sterk icoon & duidelijk kleurfamilie

Hierbij alvast een kijkje hoe deze huisstijl kan gaan werken. Binnenkort valt er meer te bewonderen. OCHER gelooft in dynamische merken en merkidentiteiten, waarbij je een duidelijke, maar zeker niet te statisch . Zeker voor een webshop met veel verschillende online en print uitingen, is het wel zo fijn, om afhankelijk van het middel een logo versie te kiezen. En Nienke is hierdoor superfijn om mee samen te werken, want als grafisch ontwerper kan ze zelf met de huisstijl aan de slag en deze keer op keer goed en verrassend toepassen. En dat is wat ik eigenlijk het leukste vindt. Creatieve ondernemers die op basis van een (re-)branding zelf verder bouwen aan hun merk en merkuitingen.

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder