Brand design proces : dreamkey design

Studio OCHER

Brand design proces : dreamkey design

Kijkje in de keuken logo design drafts

Jullie hebben het resultaat waarschijnlijk al langs zien komen, maar ik vind het toch leuk om nog even het proces te laten zien. Dreamkey Design en OCHER hebben samengewerkt aan een nieuwe huisstijl voor de webshop Dreamkey design. Op basis van een heldere briefing en dit moodboard ben ik aan de slag gegaan om een paar nieuwe design opties en richtingen voor het logo uit te werken.

Serif lettertypen met een beetje glamour en fashion feel, eventueel gecombineerd met een handgeschreven font of een stoerdere sans serif. Roze met zwart en goud is het basis palet qua kleuren. Benieuwd welk design het geworden is? Hier krijg je een indruk van het resultaat. 

Happy weekend!

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder