Color Inspiration Herfst

Colorinspiration

Color Inspiration Herfst

Een rustig en ingetogen herfst palet

Een nieuwe week, met een paar fijne ongoing projecten. Ik zit helemaal in de herfst sfeer. Het is vroeg donker en niet echt uitnodigend weer. En dat roept bij mij ook altijd een ander kleurpalet op. En zo kwam ik op deze interessante combinatie van herfstige bruinen en rustige paars-rozen. Past wel bij deze tijd van het jaar vind ik. Wat vind jij?

Verder een fijne week voor de boeg. Woensdag en Donderdag ben ik bij het Spirit Business Event dat Dolly Heuveling van Beek organiseert. Ik werk wal weer een tijd met haar samen op verschillende branding projecten en ben reuze benieuwd naar welke inspiratie het event me gaat brengen.

Have a great week!

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder