Brand design proces: Bureau Dolly

Studio OCHER

Brand design proces: Bureau Dolly

Kijkje in de keuken logo design drafts

Jullie hebben het moodboard misschien al een keer voorbij zien komen. Maar soms tijdens het ontwerp proces kom je samen tit nieuwe inzichten. Het moodboard hebben we, vooral op kleurpalet, uiteindelijk nog wat aangepast. Dit moodbard was het vertrekpunt voor de nieuwe huisstijl:

moodboard-dolly-V2

 
Op basis hiervan ben ik aan de slag gegaan met het nieuwe logo design. Stoere en minimalistische lettertypen waren het uitgangspunt, maar natuurlijk met een flinke dosis vriendelijkheid en speelsheid. Benieuwd welk design het geworden is? Binnenkort een update. Want inmiddels zijn we druk bezig met de nieuwe huisstijl door te vertalen naar alle middelen en uitingen en gaat de nieuwe website die op basis van dit design gemaakt is morgen waarschijnlijk live. Super spannend en leuk dus.

Happy day!

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder