Nieuwe Website Bureau Dolly

Studio OCHER

Nieuwe Website Bureau Dolly

Project update: huisstijl & webdesign Bureau Dolly

Niks leukers dan de uitkomst en het resultaat van een fijn project te laten zien. Aan dit project, een nieuwe huisstijl voor Bureau Dolly en het nieuwe webdesign, heb ik de afgelopen weken gewerkt.  Het doel was om Bureau Dolly in een nieuw jasje te steken,  zodat het de juiste persoonlijkheid, toegankelijkheid, spiritualiteit maar ook een beetje nuchterheid uitstraalt. De kleuren komen uit het aangepaste moodboard, wat je hier kan zien.

Een zacht kleurpalet en duidelijke stoere vormen

Op basis van de nieuwe huisstijl, heeft OCHER ook de website een nieuw design gegeven. En vervolgens is de site gebouwd door Dennis Ridder. Een huisstijl en website design waarbij overzichtelijkheid centraal staat. Dolly heeft zoveel mooie diensten waar ze mensen mee van dienst kan zijn, en daar moest alleen het juiste podium voor gecreëerd worden.  Een heerlijk project om aan te werken. Bekijk de nieuwe website van Dolly hier. 

Wist je dat OCHER ook zelf bezig met een nieuwe website, waar alle mooie projecten waar ik het afgelopen jaar aan heb mogen werken, nog beter tot recht komen. Die volgt hopelijk snel.

Fijne dag!

Wil je op de hoogte blijven?

Lees verder